fredag 19 februari 2010

Yoga fungerar inte

Jag har köpt en Crosstrainer för att komma i form. Det går inte alls. Men jag har lovat att springa både Vårruset och Tjejmilen i år. Det går nog bra.

Jag har köpt en yoga-DVD för att "nå inre lugn och harmoni". Eftersom jag inte har så gott om tid men vill väldigt mycket (en bidragande orsak till varför jag överhuvudtaget behövde köpa en yoga-DVD ) tänkte jag att det kunde vara en bra idé att göra det tillsammans med barnen. Det var det inte.

Ellie vägrade hårdnackat att förstå instruktionerna (luta huvudet åt sidan) och bröt ihop. Gustav ägnade sig mindre åt yogan och mer åt att välta Selma som bröt ihop efter en brutal tackling. Gustav bröt sedan ihop efter att han upptäckt att Ellie hade på sig hans kalsonger varpå Ellie bröt ihop igen eftersom det inte alls var Gustavs kalsonger hon hade på sig utan sina egna trosor.

Sedan bröt alla tre unisont ihop när jag, sammanbitet, stängde av DVD-jäveln. De tyckte att "det var så kul med yoga".

Jag och barnen lever i parallella universum tror jag.


4 kommentarer:

michan sa...

Tack gnid in det bara buhu =)
Du har så klart en sån??
Är den inge bra eftersom du vill ha en iphone?

Kommandommamman sa...

Alla vill väl ha en Iphone? Jag vill ha alla coola apps och dessutom vägrar min rosa mobil att mobilblogga så jag inbillar mig att en Iphone kommer att vara bättre.

Fast mest handlar det om att "alla andra har ju..."

Äjj-Käjj sa...

Jag har försökt få mina ungar att tycka att Zumba är jättekul. Det gör de men jag bryter ihop hela tiden för jag har INGEN koordinationsförmåga. Yoga...det är långsamt va?

Kommandommamman sa...

Äjj-Käjj: Det är långsamt som fan men jag snabbspolar mig igenom programmet. Då tar det inte så lång tid.