onsdag 15 april 2009

Datordoktor

Min stackars (läs: skit) dator behöver besöka en doktor. Jag hoppas att en sådan läkare är mer kompetent än de trötta läkare som hasar runt på vår vårdcentral annars kommer jag aldrig att få tillbaka min dator.

I vilket fall som helst tar jag en ofrivillig bloggsemester ett tag.

Har jag riktigt tur är datorn "olagbar" så att jag måste köpa mig en ny. Ellie har i alla fall gjort sitt bästa för att hjälpa mig. Hon har stoppat in minst fyra CD-skivor samtidigt och kollat hur lång tid det tar för en Piggelin att smälta när man lägger den på datorn (det går snabbt och man får heller ingen ny glass då).

Dessutom har Gustav kollat hur snabbt det går att stänga av datorn bara genom att trycka på strömknappen på skarvsladden. Det går skitsnabbt och datorn blir skitledsen.

Jag återkommer med rapport!

4 kommentarer:

magda.nu sa...

Äsch. Vem ska man nu stalka??

The gemini sa...

Jag tror du faktiskt bör tigga åt dig lite lugnande hos farbror doktorn. Du kommer troligtvis bli halvgalen om du inte får blogga, surfa, läsa bloggar etc.

The gemini sa...

Jag måste bara säga att varenda gång jag går in på din sida så skrattar jag gott åt din profil beskrivning.

Elak. Och lite tråkig också. Hahahahahahahahahaha

The gemini sa...

Måste bara tillägga med tanke på din profil beskriving så är det kanske inte så konstigt att dina barn petar på dina ögonlock, sparkas och skriker efter Teletubbies mitt i natten. Som man bäddar får man ligga :-)