tisdag 7 april 2009

Irriterande ovanor

I Aftonbladets tjejbilaga Wendela kan man i dag läsa att receptet på ett långt äktenskap är att stå ut med varandras ovanor. Märk väl att det inte står ett skit om att äktenskapet är lyckligt.

Nåväl. Till min stora chock ser jag att Terri Herrera Erikssons man stoppar ner använt snytpapper i mitten på hushållsrullen.

Fy fan vad vidrigt.

Jag vet att det är vidrigt eftersom även min make gör så. När han är förkyld och hostig får han också slem i halsen som han envisas med att, ljudligt, harkla och hosta upp. Ofräscht är bara förnamnet. En gång använde han mitt saftglas som spottkopp.

Det var också vidrigt.

Det vet jag eftersom jag upptäckte hans tilltag lagom till att slemklumpen redan var halvvägs nere i min magsäck.

7 kommentarer:

MammaJune sa...

Åååh fresh... Slår nog tom den gången jag som fjortis svepte en öl på en fest och upptäckte lite försent att någon använt ölburken som ask-kopp.

fiafiber sa...

Underbart träffande! Min make gör detsamma, dessutom har han lärt vår son var begagnade näsdukar ska stoppas. Bra va?
Suck!

Elisabet sa...

Men fy! Jag sitter ju och äter frukost!!!

Anonym sa...

Va?! Så gör fan min sambo också! Jag har aldrig fattat grejen men jag antar att han är för lat för att gå till sopkorgen och lägga det där.

Vidrigt är det oavsett.

Sjuksyrremamman sa...

Jag brukar lägga mina på/runt omkring sängbordet. Ibland tar maken bort dem åt mig. Han är duktig han. Fast han petar näsan.

Äjj-Käjj sa...

Min man slänger snusar i mina glas men slemklumpar...jag tror jag hade slagit ihjäl honom faktiskt!

Erotiska Roger sa...

Otroligt...vlket påhopp. Känner att jag måste försvara mig.

1.) Glaset med slem var INTE sandras utan min spottkopp då jag låg nedbäddad med halsfluss. Att Sandra sedan valde att svepa 6:an med godsaker tycker jag säger mer om henne än om mig.

2.) Använt snytpapper in i rullen. Jepp, skyldig. Dock under de omständigheterna att rullen ligger i fickan på mina "hemmabyxor" samt att snoret är barnens.

Bara för att jag har ett tveksamt Användarnamn betyder det inte att jag är äckligare än andra karlar..............bara lite.

Avslutingsvis säger jag som Jeffrey Aubynn under sin tid i Gunnilse... "Carlstrand, är det du eller jag som skall till Bayern Munchen ?".