söndag 4 oktober 2009

Ljuset i tunneln


Näst sista jobbhelgen är här vilket innebär att det snart är slut på raska promenader till pendeltåget klockan 05.50.

Det gör inte så mycket.

9 kommentarer:

Suzan sa...

bbrrr.. o skönt o slippa det nu när det snart kommer snö va? =)

Magda sa...

Reflex kommandomamman, du kommer väl ihåg att sätta fast reflexen?

Flygvärdinnan sa...

Har du haft sovmorgon? Gud, 5:50. Sent tycker jag faktiskt. Jag däremot...bla, bla, bla...ja, jag har dye ju alltid värst och gör mest och jobbar mest och har jobbisgaste arbetstiderna och är tröttast och har flest barn och har sovit sämst och har vaknat flest gånger per natt..och...nej, fan förlåt. Offerkoftan skulle ju av, ja. Jag har blivit livsnjutare sen i förrgår. Kanske du skulle vilja träffa mitt nya jag. Mitt nya underbara jag, som har tid att fika med mera med mera!? Jag ska strunta i att lida mig i genom livet och ha det värst, utan glida fram på räkmacka genom livet. Räkor utan ögon då. Jag kan bjuda på ett glas vin eller nåt.

Jo sa...

Jag är så förbannat lycklig! Igår såg jag att du börjat blogga igen ju!!! Ååååhhhh har därför fått skratta ikapp en massa! FAN VAD SKOJ att du är tillbaka i bloggvärlden!!!

Helena m. 4 sa...

Flygis - glöm inte att du vill ha räkmackan med räkor utan det där man ska pilla ut ur ryggen också...
(ligger ungefär i mysighetsnivå med menskoppen va' ?)

Flygvärdinnan sa...

Helena med 1000: Jag kan i och för sig tänka mig en räkmacka helt och totalt utan räkor. Med smör och majonnäs. Jag ska förresten, i utbildningssyfte åka till Gävle nån dag i veckan.Jag ska prova ut några bra fik och matställen till dig, sen ska jag knåpa ihop en egen Michelinguide till dig, så du har när du flyttar. Visst är jag schysst och najs? Eller, har du kanske redan flyttat och kan allt det där?

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Krockade hon?

Eller har hon dött av dåliga räkor i Gävle (eller hur fan det nu var)?

Flygis: Äter du inget med ögon eller är det bara räkor som ska vara ögonlösa?

F.ö håller jag med Helena. Mens och bajsränna på skaldjur är lika äckligt.

Godnatt!

//Mycket trött Magda

Kommandommamman sa...

Men Magda, det gååår faktiskt inte att tycka att mens är äckligt och samtidigt vilja ha en menskopp. Har man en menskopp måste man gilla mens. Man måste gilla att få mensblod på händerna, i trosorna och i förekommande fall även i byxorna.

Har man tur har man jeans på sig och då syns det inte så mycket. Men att inte gilla mens och att vilja ha en menskopp fungerar icke.

Har man en menskopp är man väldigt nära sin mens.

Jo: jo jag skaffade mig en söt liten dator. Rosa.

Helena m. 4 sa...

Redan flyttat Flygis, men här målas och tapoetseras det bara - så fika har jag inte hunnit med än... prova på du och återkom med recensioner. Har av säkra källor hört att de har en Ben&Jerrys glassbar här i stan, du kanske kan prova den om det inte är för kallt... Ska du tillbaka igen får vi väl fika på riktigt - om du törs? Vad är det de kan lära ut i Gävle om flygplan? eller är det Gevalia du ska besöka i kaffe-studier-syfte?
I hear you Magda! ...även om jag mest tycker mens är jobbigt och inte så äckligt ...
Kommando - instämmer, man är mycket nära sin mens, eftersom det enligt statistiskt säkerställda undersökningar endast är en tidsfråga innan den får närkontakt med trosor och/eller byxor...