måndag 24 november 2008

Tävling!

Efter mina äventyrsresor i bloggträsket har jag förstått att det är viktigt att ha tävlingar i bloggen. Jag vill inte vara sämre så nu har jag en tävling! Tävlingen heter:

Vilket popcorn poppar först?Tävlingsregler:


Välj ett popcorn, för enkelhetens skull börjar vi kl.12 och döper det till popcorn A. Den snabbtänkta har nu gissat att de övriga heter B, C och D och att vi går medsols. Övriga är automatiskt diskvalificerade. När du har valt ett popcorn berättar du vilket genom att kommentera inlägget. Är det fler än en som har valt vinnarpopcornet så kommer lotten att avgöra vem den slutgiltiga vinnaren är. Tävlingen pågår november ut.Vad vinner man då?


1:a pris är en 3-månaders prenumeration på DN (inom Sverige)


2:a pris är 2 värdemenyer från McDonald's


Lycka till!

7 kommentarer:

Bubbel i vardagen sa...

Haha... Jag tror det är B.

lina sa...

jag tror på popcorn C.

hon som bloggar igen sa...

Hahaha, roligt! Jag gissar på A! =)

Wey sa...

Klockan nio. D alltså! (Jag ville egentligen rösta på C. Men eftersom att lina redan gjort det så tar jag väl D.

Anonym sa...

Ha!Jag är så smart att jag väljer a,eller nej B förresten.Det vet ju alla att det är varmast allra högrast på plattan.Eller var det den vänstraste sidan?äh,B tar jag ändå,det är kanske inte värmen, utan oljan som poppar dem ändå! Jenny.

A-K sa...

Jag väljer C och undrar om jag kan få slippa DN och i stället få någon flärdigare tidning? Vouge, kanske...?

Anonym sa...

A som i Anders så klart! Vill gärna vinna, vad som helst, tidning, hamburgare, söndergnagna äpplen. Vinsten spelar ingen roll, jag vill bara vinna!Bittans kompis.