måndag 31 augusti 2009

Det kommer inifrån

Det var jobbhelg i helgen vilket innebar att jag lämnade barnen i svärmors vård på lördag morgon och sedan såg jag dem inte i vaket tillstånd igen förrän söndag kväll. När det var läggdags för barnen i går var jag så trött att jag somnade bredvid Selma. Klockan var strax innan åtta när jag somnade och jag fick sova till sju i morse. Enligt lagen om skönhetssömn var jag alltså en av de snyggaste småbarnsmammorna i Stockholm i dag och dessutom väldigt försenad.

Eftersom jag är en så ödmjuk själ valde jag att inte skryta med min skönhet så mycket så jag hade på mig fulskorna, passade på att spilla kaffe på min nästanvita t-shirt redan innan jag hoppade på bussen och dessutom skippade jag sminket helt. Sminket var jag i och för sig tvungen att skippa eftersom jag inte hittade det.

Som pricken över i:et hade jag en fylleknäppning på koftan men det upptäckte jag inte själv utan fick det påpekat för mig.

Det var min dag. Hur har ni haft det?

6 kommentarer:

Marre sa...

jag har sett att Blondinbella (jaaa jag följer henne jäkla blogg, i brist på alla bra serier som inte har börjat än!! men skolan börjar imorgon iallafall!) hursomhelst...HON hade nästan identiska skor som dina och hon är ju döööö känd (tror jag) för sina kläder och mode. så du är heeelt inne ;-)))

jaa hur har jag det idag....vi hålelr på att förlora en budgivning för att nån dåre inte har vett att gå upp 5000 kr åt gången, nää måste höja med 30 åt gången!! så snart precis som Äjj-Käjj kommer vi nog bli hemlösa!
igår så gick jag med min kofta in och ut vänd heeeela dagen men min kära älskade make la inte märke till det *Läs: brydde sig* att berätta för mig, sen när jag SJÄLV märker det så får han en skratt anfall!

Magda sa...

Kommandomamman! Grattis till dig! Blondinbella är ju både stor och snygg. Måste ju kännas skönt för dig! Vet Flygis ännu? Att du blivit så snygg?

Stycket sa...

Puss på dig!

Äjj-Käjj sa...

Men marre! Vad tråkigt!! HUr har det gått!? ( Ifall du kommer tillbaks hit...annars efterlyser jag svar på min blogg! :-)

Jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva till dig K-mum. Men jag minns att jag skrattade åt ditt inlägg så jag skulle nog skriva att det var roligt.

OSLOSKÅNSKAN sa...

Had du gylfen uppe?

Kommandomamman sa...

Just nu har jag ingen gylf alls faktiskt. Borde jag ha det?