onsdag 28 januari 2009

Mina meriter

Mina idrottsliga meriter kan sammanfattas i:

Skolplasket: Simtävling i Kalix för stadens skolor där jag var med i stafetten när jag gick i tredje klass. Vi skulle säkert ha vunnit om inte Magnus hade tappat sina simglasögon. I stället för att fortsätta simma (och vinna) dök han istället ner på botten och hämtade upp glasögonen. Sedan fortsatte han in till kanten och satte på sig simglasögonen innan han simmade vidare.

Hästsport: Jag har ridit på ridskola men hatade att hoppa (för att inte tala om alla dryga stalltjejer som jag hatade ännu mer än att hoppa). Dessutom hade alla i vår grupp så taskig balans att vi mest fick göra balansövningar. På slutet var jag oftast bakis. Inga meriter att skryta om med andra ord.

Gym: Ständig stödmedlem. En gång skaffade jag ett av deras "Gå
2 gånger i veckan och få ett paraply efter tolv veckor-kort". Jag hann få en stämpel. Jag har gått en gång på Spinning/Core (inte en termin utan ett pass), två gånger på Aerobics och en gång på Step-up och då avslutade jag med att ramla av brädan.

Och nu ska jag springa VårRuset...

Impulsiv är bara förnamnet.

6 kommentarer:

Ting sa...

Det här kommer gå KANON!!!
NU KÖÖÖR VI!!!

Kommandomamman sa...

Japp! Listan växer så nu känner jag mig tvingad...

Petra C sa...

Jag blir trött bara av att läsa om era planer :)
Jag ser fram emot att få följa träningen och höra om utfallet.

Kommandomamman sa...

Jag blir faktiskt också lite trött av alla mina planer!

Petra C sa...

Ni är ju i alla fall sex stycken som kan hjälpas åt att dra varandra runt banan. Och ni kommer säkerligen ha snyggast outfit ;)

Kommandomamman sa...

Flygis vet ju inte riktigt om det här än.. Men hon ska definitivt vara vår styleguru!